elatoriaa Hanımlar merhaba 10 kg almışım Dr. DIYETİSYENE yönlendirdi diyete başladım şimdi diyet yapacağım doğuma kadar sizce zayıflar mıyım bu şekilde olup diyeti ile zayıflayan oldumu hamileyken
leefamily elatoriaa 28+4 üm 15 kilo aldım, doktorum ilk gebeliğin ve zayıf gebe kaldın normal dedi. Sizi neden diyetisyene yönlendirdi? Şeker falan mı var?
minikmucizem26 elatoriaa bnde 22 haftalığım toplam 7 kg aldim…65 ile hamile kaldim suan 72 kıloyum doktor normal desede ben cok huzursuzum kalcam ve karnım aldi basini gidiyor sanki :( aşırı yiyen biride değilim anlamadım gitti
3oglanannnesi elatoriaa hamileyken hele ki son 3 aylık süreçte zayıflanır mı ya bu dr lar neyin kafasında 10 kilo çok mu hiç takmayın kafanıza sabit yada az alarak devam edersin olur biter doğumdan sonra o ladar hızlı gidiyor ki sen bile şaşırırsın
caduger elatoriaa 9 haftalık şeker hastası gebeyim gebelikle birlikte şekerim tavan yaptı insülin kullandığım için diyet yapıyorum 3. Haftam bitti 3 kilo verdim şekerimde baya düşük bebeğiminde durumu gayet şuan iyi sağlıklı gelişimi normal hiç korkutma kendini
elatoriaa leefamily şeker yüklemesi yapılmıyor bana tüp mideliyim diye 10 gün diyet yapıp şekerimi ölçeğim evde sonuçları doktora göstereceğim ama diyetisyen 30 haftaya kadar bu diyeti yap çok kilo almışsın dedi
elatoriaa 3oglanannnesi kafam çorba oldu kime neye inanacağımı şaşırdım diyetisyen böyle gidersen 100 ile doğuma gidersin dedi. 70 ile hamile kaldım boyum 1.75 80 im şuan
gvnrzz 3oglanannnesi dün bana da doktor önerdi ama zayıflaman için demiyorum dedi kilo almamak ya da minimum kiloyla bitirebilmen için dedi. Bence diyetisyen de zayıflatmak için liste vermeyecektir