oykusumm Şu an 4+3 haftalık 4 gün önce öğrendim kan verdim beta 388 di çarşamba günü 5+0 oluyor o gün doktora gitmeyi düşünüyorum ama erken mi keseyi ve bebeği görebilir miyim sizce siz hangi haftada gördünüz?
tahamommy oykusumm 5+2 de gittim sadece kese vardı bebeği görmek istersen en az 7. Haftayı beklenmen gerekiyor
gerigeldik oykusumm 5+0 bebeği görmek için erken olabilir. Ben 5+5te gitmiştim ama ultrasonda 5+2 olarak çıkmıştı ve sadece kese görünmüştü. 6+6da tekrar gittim oda 6+4 uyumluydu çok az kalp atışı duymuştuk
oykusumm duygunisa teşekkür ederim folik asite veya doktorun verdiği diğer vitaminlere de 7. haftada mı başladınız
duygunisa oykusumm sadece 12 haftaya kadar folik asit kullandım şimdi Multi vitamin balık yağı kullanıyorum
oykusumm rabiisso doktorun verdiği vitamin veya folik asite de 8. haftada mı başladınız peki o yüzden kararsız kaldım
rabiisso oykusumm ben gebelik planladığım için folik asite gebelikten önce başlamıştım zaten. 8 haftalık gittiğimde de extra vermedi devam ettim canım
gizemli00 oykusumm kese gorunduxe bebek gorunmedi sonra kan verdim cnku 28.7ydi alttan baktı karnımdan da görünmedi bu şekilde