ssaayz Hanımlar bu hastanede yakın zamanda doğum yapmış veya yapacak olan var mı? Doğum paketi, doğum ücreti ve muayene ücretleri nelerdir? SSVD yaptıran doktor var mı? Bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum 🙏
fatosselcuk ssaayz Prof. Dr. İkbal Kaygusuz Sgk’lı : 140.000 TL Word destekli kartlara 9, iş bankasına 4 taksit yapılıyo
28e Yakın zamanda doğum yaptım doğum paketim vardı ve kontrolleri yeterliydi Serap durmusoglu takipliydim doktorum ve hastaneden memnun kaldım ssvd konusunda bir bilgim yok malesef canım
ssaayz 28e çok teşekkür ederim yorumunuz için, doğum paketi ücreti ne kadardı siz alalı bayağı olmuştur gerçi ama kıyaslamak için soruyorum
bsryvz06 ssaayz müjdecan hocayı tavsiye ederim o kadar memnunum ki hastaneye onun için başladım. hem güler yüzlü hem ilgili her açıdan beni çok tatmin etti.
efnanss Ben gidiyorum ulviye hocaya 85bine almıştım doğum paketini sanırım kasımdaydı ssvd hakkında bilgim yok ama kendisi normal doğum yanlısı bir doktor tatlı dilli güler yüzlü
ssaayz efnanss medical park doktorları Vajinal doğumu oldukça destekliyorlar. SSVD konusuna nasıl bakıyorlar acaba onu merak ediyorum
ebruksc ssaayz Ben çok memnunum sakın naif bi bayan. Zaten perinatoloji uzmanı olduğu için hep ayrıntılı inceliyor ilk haftalar özellikle. Tavsiye ederim