_Mother_ nilbegum yumurtlama evet akşam 8 den sonra tekrar yapın sıvı alımına dikkat ederek muhtemelen pik olur bugün ve yarın değerlendirmeye çalışın
nilruhu nilbegum pike çok yakın. Benim cumartesi gecesi aynı böyle çıkmıştı pazar öğlen dahada koyulaşmıştı. Bu gece yada yarın dahada koyulaşabilir. Bugün yarın ve diğer gün altın günler. Bugünüde değerlendir pik öncesi içeride sperm bulunması ihtimali arttıyormuş 🤗
nilbegum nilruhu çok teşekkür ederim ilk defa ovülasyon testi ile deniyoruz normalde mor güne yakın olarak bir gün öncesini veya bir gün sonrasını deniyorduk acaba bu şansımızı arttırır mı sağlıksal olarak herhangi bir sıkıntı yok şükür
nilruhu nilbegum bugünü değerlendirin ve test takibini silikleşene kadar bırakmayın. Yarın dahada koyulaşırsa yarınıda değerlendirin. Silikleştiği günde değerlendirilirse tutma şansı çok yüksek oluyor🙏🏼🌸
nilbegum @nilruhu @_Mother_ kızlar bu sabah ve akşam ki ovulasyon testim bugün ilişkiye gerek var mı dün gece olmuştu
_Mother_ nilbegum çatlama günü ise imkan varsa değerlendirin bence dünkü koyuydu bugün silikleşmiş çatlama olmuş gibi ama dikkatimi çekti inovita da pik zamanı daha koyu oluyor
nilbegum gece 1 gibi çift çizgi çıktı ilk attığım ve sonrasında ilişki oldu bugünde ara ara baktım son attığım resimdekilerde bugün gün içinde silikleşmeye başladı