nur2255 35+6 haftalık gebeyim. Dün nst ye girdim ve sancılarım çıktı. Sizin kaçıncı haftada çıkmıştı? Sizce bu kadar erken sancı çıkması normal mi? Bu sancılar doğumun yaklaştığını mı gösterir?
zfrnemos nur2255 rahim mesafeni ölçtümü doktor 34 de gttım ben sancı cıkmadı ama rahim mesafesi kalmamıs bebek yerlesmiş yuruyus iş gormek yasak dedı doktorum ama su 4 gundur kasılmalarım var asırı kotu oluyorum bende 35+1 oldum bugun
Miillena nur2255 benim 34.hafta gibi başladı doğumdan bir gün önce kontrolde sancım çok azdı ama ertesi gün 37+3te doğum yaptım
annebebeka 3oglanannnesi benim ilk gebeliğim olduğu için yalancı sancıları pek ayırt edemiyorum, nasıl bişey oluyor regl sancısı gibi bişey mi? ya da kasıklarda mi oluyor yoksa vajinada falan mı, bel sırt ağrısı dahil mi biraz açar mısınız lütfen 🥹🙏
nur2255 3oglanannnesi benim ilk gebeliğim o yüzden şaşırdım belkide. sancı çıkınca hemen doğacak hissiyatı verdi bana😂
3oglanannnesi nur2255 doğmaz doğmaz merak etme ilkinde 25 gün sancı çektim ikinci de haftam güzel diye beklemedi dr 4 gün de ondan çektim sancı düzene binmediği sürece sıkıntı olmaz dayanır
nur2255 3oglanannnesi ilk olunca ister istemez endişeleniyorum sanırım. Güm yaklaştıkca daha da korkmaya başladım.
3oglanannnesi annebebeka yalancı sancı düzensiz gelir bazen saatte 1 bazen 3 saat gelmez düzensiz olur düzenli sancı hep aynı dk bir gelir 40 dk da bir 40 sn sürer gibi
annebebeka 3oglanannnesi regl sancısı gibi mi yani, arada sırada regl gibi genital bölgede kasıklarda yanlarda falan ufak kasılmalarim oluyor bunlar yalancı sancı mi oluyor
3oglanannnesi annebebeka evet canım o yalancı dır gerçek sancı regl sancısını 10la çarpmak gibi düşün doğum başladığında daha da değişir hatta büyük tuvaletin geldi hissi istemsiz ıkınma hissi bebek çok farklı tekmeler atmaya başlar kendini itiyor gibi karnında ishal tutmuş gibi bi sancı olur iş ciddiye binse her türlü anlarsın yani
ebrukkaya 3oglanannnesi ilk defa bir yorumda gerçek doğum sancısının farkını anladım 😅 bende regl sancısı çekiyorum 37+2 benim ama 35 de başladı yalancı sancılar
gizemli00 nur2255 Allah Allah normalde çıkmaz diye biliyorum cnku ilk kızımda yalancı sancım çöktü ama normal gercek sancım olmamıştı yalancı sancılar başladıysa belki o yüzden uyarmış olabilir