fundap Nst’ye kaçıncı haftada girdiniz haftaya 31 haftalık olucam doktorum nst icin çağırdı çok heyecanlıyım ilk kez gireceğim için gerginim 🤭
havvaa41 fundap ben dün girdim 36. Haftamda 3 gündür karnımda kasılmalar vardı çok az miktarda sancı göründü
zfrnemos fundap cok erken cagırmıs 32 de yada 34 baslanılıyo genelde hadi hayırlısı olsun zamanında kolaylıkla saglıcakla gelır ınsallah 🌸
Melike3506 fundap 31. Haftada girdim ben ilk nst ye sıııcı bir şey ama 15-20 dk öyle boş boş bekliyorsun
bebegimm26 havvaa41 neye benziyor kasılma sertleşme gibi mi benimde oluyor sağ tarafta sertleşme bazen sanki yeni adet olmuşum yada her an olacakmisim Gibi belimde batma ağrı oluyor
havvaa41 bebegimm26 kasılıyor sertleşiyor bel ağrıdı yapıyor bi süre sonra yumuşuyor tekrar kasılıyor 36. Haftaya girdiğimden beri kasılmalsr başladı
bebegimm26 3oglanannnesi benim sağ tarafı semsert oluyor bide alt karnimda batma gibi gerilme gibi biseyler hissediyorum bazen sağ ve orta kısmı sert oluyor kenardan da belli oluyor sertlik ya poposu var ya kafası var diyom çıkıntı gibi belli oluyor Bazen de hani böyle adet olacağında yada oncesinde ağrılar olur ya belde ağrı olur felan öle değişik bir ağrı oluyor
3oglanannnesi fundap nst ye bağlı olman lazım o anda her karın sertliği kasılma değildir ama kasılma olunca anlıyorsun emin ol o gelen sancıdan ağrıdan karnının sertliğinden fark ediliyor yani
3oglanannnesi bebegimm26 bebek toplanması olabilir kasılmada bütün karın taş gibi oluyor tek bi taraf değil ve sancı hissediyorsun beline vuran benim ekstra nefesim kesiliyor ter basıyor ben ordan da anlıyorum rahim kasılması olduğunu
bebegimm26 havvaa41 haaaa evet benimde öle oluyor kasılma nasıl bilmiyorum da çözemedim tamda karnım sertleşiyor biyerde toplanır gibi bazen belime batma ağrı giriyor
havvaa41 bebegimm26 ama bunların önemi yok tabi yalancı sancılar bunlar bize düzenli sancılar lazımm benim 2. Doğumum ilkide normaldi o yüzden bu yalancı sancıları aldırış etmiyorum
bebegimm26 Sağa sola donerkn batmada oluyor Benim sadece şöyle anlatayım Hani adet olduğunda yada olacaginda hafif hafif batmali krampli ağrılar olur ya bele Benimde böyle bıçak batar gibi bide yanma var