Fatmanur_0416 ozlemmm93 30 haftadan itibaren içmedim 39+4 de sezaryen oldum bende etki etmedi sanırım😅
cizgilidefter ozlemmm93 39+5 de avoya sodamı yudumlarken postu okudum 🥹 Haklısınız ama magnezyumu kesmek gerektiğini ben de yeni öğrendim. Yakın zamanda bıraktım maalesef ki
Ziyangillerrr_ defnoloj Ben bunu bilmiyordum açıkcası bi doktoruma sorayım çünkü doktorum verdiğim takviyelere doğuma kadar devam edeceğiz dedi 🥴
Melike3506 ozlemmm93 ben daha önce böyle bir şey okudum yine burada doktora sordum öyle bir şeye gerek yok içebilirsin dedi
ozlemmm93 Melike3506 normal istiyorsanız son bir hafta kala denemekte fayda var yine doktorunuza danışın tabi 🌸
lokumbu ozlemmm93 bizim doktorumuz bir şey diyorsa doğru diyor tartışmasız. e bu bilgiyi de sen yayınlıyorsan kesinlikle eksiksiz bilgidir. Az kaşsın doğuracaktın ama benişimizin kankisi ‘dur kankiii daha var sonra alcam seni”dedi :)))
merve588 ozlemmm93 ben sezaryen olucam kasılmalar var o kadar soda magnezyum nereye gitti acaba 😂😂 2 haftadir sancidan pertim cikiyor
busragnr Doktorlar magnezyumu 36. Hafta itibariyle bıraktırır maden suyu hakkında bir şey demedi neye istinaden yazdınız bunu kaynağınız nedir ?
ozlemmm93 busragnr araştırdım çünkü magnezyum olsun diye soda için derler ya onda da magnezyum var ya her sorana da doktorunuza danışın yine tabiki dedim