dmngrkm Kumru_ ben maydonozu özellikle sormuştum doktoruma. Çuval çuval yersen düşük yapar onlar demişti. Salatada falan yediğin kadarı zararlı değil demişti.
Aysnrplt Kumru_ benim canım çok yeşillik istiyordu maydonoz ve dereotu yedim ama maydonozu ölçülü yedim Demet Demet yemek gerekiyor düşük yapabilmesi için
Kumru_ Melisssss1994 Canım zaten oyleymis düşük yapmak İsteyen soğan maydanoz suyu içiyormuş ondan korktum zaten😂😂
Melisssss1994 Kumru_ Valla benimle dalga geçti resmen doktorum. İnanmayın böyle şeylere diye. Bende kime inanacağım şaşırdım ☺️
flybrs Kumru_ ben maydonoz yiyiyorum canım havucla birlikte rendeleyip limonlayıpta, soğan hic yemiyorum desem yeri sevmediğimden
1ogrencianne Kbrasuer nar da mı düşük sebebiymiş ben aşırı yedim nar ama hiç bilmiyordum ilk kez duydum 😯
flybrs 1ogrencianne herkes birşey söylüyor ama bende yedim canım cok şükür birşey yok.. maydonoz ı doktora sormustum hicbir zararı yok demişti ben havucla birlkte cok yerim , düşükle alakası yokmus. sen iştahına bak 😌
1ogrencianne Melisssss1994 ben de böyle düşünüyorum kürtaj oluyor sürekli millet düşürmek isteyenler maydonoz suyu içerdi o zaman benim kan değerim çok düşüktü yüksek düşük riski dedi doktor bana maydonoz da yedim bi şey olmadı çok şükür o kadar güçlü etkisi olduğunu sanmıyorum 🤨
Melisssss1994 1ogrencianne Aynen öyle. Söyleyince bende düşündüm ve Gayette mantıklı geldi. Ve şimdi de bir tabak dolusu yiyorum hiç problem yaşamadım çok şükür.
1ogrencianne flybrs aynen canım bence de. nar da yedim maydonoz da soğan da hiçbi şeyi kısıtlamadım bi sucuk yemiyodum onu da yemeye başladım çok kısıtlamamak lazımmış 😊
senayck Kbrasuer aa nar mi ben ilk 4 ay sürekli nar yedim sonrada portakal takıntısı başladı 34 haftalık olduk allaha şükür hıc duymamıştım riskli olduğunu
Kbrasuer senayck evet canım ben hiç yemedim bi kez yedim alerji yaptı bebekte sancılandı hatta karnımda doktora sordum maydanoz nar yasak yedi son aylarında hurma ye bide dogumu kolaylastırıyo
1ogrencianne Melisssss1994 en güzelini yapmışsın. yediğimiz şeyleri kendimize zehir etmek hiç doğru değil hamilelikten soğuyor insan öyle olunca 😂
Emooss Kumru_ maydonoz değil maydonozun suyu diye biliyorumm soğanı da ilk defa duydumm , hamileyken insanları neden böyle korkuturlar anlamıyorum yaa