Aleynaaaag Kızlar 35+2yim dünden bu yana çok affedersiniz 2 kez ishal oldum ve yoğun bir karın ağrısı çektim şimdi ise iç çamaşırımı ıslatacak şekilde su geldi ve bebeğimin hareketleri dün gibi güçlü değil daha sakin normal mi tüm bunlar
azra01 Aleynaaaag su gelmeye devam ederse sızıntı şeklinde de gelse hastaneye git canım bende 35+2 yim 2 3 gündür karın ağrısı kasik bel ağrısı çekiyorum adet ağrısı gibi ağrılar var ama düzenli olmadığı icin bekliyorum
nuriyegcl Aleynaaaag doğumdan günler önce bende ishal oldum ve sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı su gelince doğum bir anda hemen olmuyor ama bebeğin enfeksiyon kapma riski artıyor su bittikçe ihmal etmeden doktora gidin
rabiaaaln Aleynaaaag korkutmak asla istemem ama ilk kızımı su sızıntısından dolayı erken doğurmak zorunda kaldım bence doktora gidin
sarumi Bence bebğinizin hareketlerini takip edin ve kasılmalarınız düzenliyse hastahaneye gidin risk almayın
Aleynaaaag Kızlar hepinizi teşekkür ederim şimdi doktordan geliyorum su sandığım şey akıntı çıktı ve fitil verdi nstde de sancı çıkmadı ufak bir korku yaşadık😅