ikizannesiiiiiiii Arkadaşlar bu ana kucağından kullananlar var mı memnun musunuz kaç yaşa kadar kullandınız acaba
beyzzsenturkkk ikizannesiiiiiiii bana hediye geldi ilk kızımda almamıştım normal markete gelenlerden aldım hem o hemde bundan var hangisini sevecek deneyip göreceğim
neslihanttk ikizannesiiiiiiii şurda peneklemeye geldim çünkü bende alacağım kararsız kalmıştım kullananlar yorum yaparsa mük olur😅😂
mom_51 Daha şimdi malum siteden bunlara bakıyordum 🤭🤭 bende almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. Kimisi alma dedi etrafımdan bide benim 3 kız var sallayacaz diye çocuğu ha bire kustururlar diye korkuyorum da
ikizannesiiiiiiii mom_51 bende de 2ler var 2 yaşında ama yine de onlarda almadım diye bundan alaşım geliyor
bruja Bu çocuğu uyutuyor mu acaba sallayarak uyutmaya alıştırmamaya çalışıcam mümkün olduğunca da ona göre alıp almayacağıma karar vericem
ikizannesiiiiiiii bruja kendi kendini sallayabiliyor bebek hareket ettikçe sanırım ama kullanışlı mı bilmiyorum yani ne kadar süre kullanılır acaba
1Ali Markasını hatırlamıyorum bundan vardı Allah’ım iyiki vardı yani oğlum 10aylık olana kadar kullandı sonra kırıldı artık😂ondan başka bir şeyde uyumuyordu
fadime81 Ben siyahını aldım kalite olarak beğenmedim iade ettim ama belki gelen benim şansıma güzel değildi bilmiyorum