12melek12 Kan degeri iki güne bir gzuel bir şekilde arttı ama ilk ultrasonda görülmedi kan testinde çıktı 4 hafta 3 gunlukidi ve bi haftasonra muaneye gelmemizi istedi muaneye daha var sizler kaçıncı haftada keseyi görünüz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz acaba 🤗
Tazegelin12 12melek12 kan degeriniz 2000 binin üstundeyken kese görünür degeriniz daha o kadar olmadiysa görünmemesi gayet normal
Sevcanesme 12melek12 valla ben 11 haftalıktı bebeğim o zmn gittim kalp atışını kesirini felan hep gördüm aile hekimine gittim daha önce folik asit yazdı içtim onu öyle yani
EbruIrmak 12melek12 ben adetten önce öğrendim tabi kese falan görülmedi 5+2 de keseyi gördük çok şükür şimdi haftaya kalp atışını duymak için gidicez
Sr10 Ve şeyi sorucam sana şuan fiziksel ve ruhsal halin nasıl senin benim çok farklı ilk hamilelik çok tecrubesizim
12melek12 Sr10 belirtim YÖK bulantı vs sadece uyumak istiyorum yorgun hissediyorumama çok mutluyum . Benimde ilk bende tecrubesizim 🙈 ☺️
Tazegelin12 Sr10 bi hafta sonra gittiqinde buyuk bi ihtimalle bebegi ve kalp atislarinida görursun degerin baya yukselmis oluyo o zaman kalp atisini dinletmez ama ultrasyonda gosterir.
gusako Keseyi gormek icin cok erken degil mi. Bende 5. Haftatada keseyi gordum 6+2 de kalp atisini duydum. Ama kese muayenesi vajinal ultrasonda görünmüştü.
Sr10 Bende folik asit kullanıyorum .. folactive adında 20 gün oldu şuan benim sağlıklı gelişir inşallah aslında pek bir sıkıntım yok ama vesvese dersiniz işte 🙃
Tazegelin12 12melek12 kucuk olduqu icin gozukmuyo 2000 bin ustu anca oda kucuk gozukuyo zaten endiselenmene gerek yok😊