neslihaner Kızlar daha önce bir düşüğüm oldu . Factor v ve mthfr değerim Heterozigot çıktı . İkinci hamileliğimde doktor 8. Hafta itibariyle kan sulandırıcı iğne başlamayı uygun gördü özeldeki . Ancak devletteki hiç böyle bişeyden bahsetmedi . Kullanan var mıı
June6 neslihaner benim bir kürtajım oldu doktor bu sefer hamile kalınca direk başlattı kan sulandırıcı iğne ve progestan önlem amaçlı kullanıyorum iğneyi doğuma kadar kullanacaksın dedi
zeynepd18 neslihaner ben kullanıyorum 8. Haftadan beri ilk doğumum erken oldu o sebeple 2. Gebelikte verdi doktor Bence çok faydası var kullanmaktan çekinmeyin
tnserdgn tnserdgn neslihaner Sadece aspirin kullanıyorum ama 30. Haftadan sonra iğneye geçeceğiz . Kullanmaktan çekinme doktor verdiyse düşük anne karnında ölüm kan pıhtılaşmasından dolayı görülen durumlar
neslihaner June6 kaç haftalıkken başlattı . Birde nerenden vuruyorsun iğneyi kolay mı korkuyorum biraz kendim yapmaya
June6 neslihaner keseyi görür görmez verdi göbek deliğini dört parmak geçince vuruyorum ben de ilk başlarda çok zorlandım bi kere nerdeyse bayılcaktım o noktadan döndüm ama sonra alıştım kendine iğne yapma fikri biraz zor ama doğuma kadar vurulacak olmasıda bi gerçek olunca alışıyo insan
neslihaner zeynepd18 bana hem ecopirin vermiş hem kan sulandırıcı iğne bu kadarı fazla değil mi yaa :/
sadece1selda @neslihaner hamileliğimin başından beri kullanıyorum ecopirin+oksapar 35.haftada ecopirini bıraktım iğneye devam ediyorum bir sıkıntı olmadı içini ne kadar ferah tutarsan o kadar iyi gider sürecin korkma doktorun senin için uygun görmüşse mecbur yapacak bişey yok
neslihaner sadece1selda tamam içim rahatladı çok teşekkür ederimmm doğuma az kalmış Allah kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin