melikeaytekin elifkeskinn41 ıste awox yarım saat sonra cıkınca guvenemıyorum ama days docktor da hemen. Cıktı
fatmabaki melikeaytekin awox varsa vardır 17 şubatta yaptım negatifti 20 Şubat’ta yaptım silik verdi 17 Şubat’ta yaptığıma tekrar bakınca bomboştu kuruma falan hiçbirşey yoktu zaten öğleden sonra kan verince bhcg 11 di 🙂
diloslili fatmabaki kaç gün vardı adetinize. ben 2 gün kala verdim hcg 10,1 çıktı benim de. yükselir mi diye bekliyorum kan vericem
fatmabaki yusufunannesi15 ya ben 3 kere awox yaptım bende belirti olunca hissettim galiba 2 kere negatifti bir kere siliği görünce dayanamadım hemen kan verdim çok erken öğrendim hatta adete 4 gün vardı daha
Innerglow melikeaytekin sabah ki idrar da hormonlar daha aktif akşamkinde daha normal e dönüyor o yüzden her zaman sabah ilk idrar da yapılan da hcg hormonu daha nettir
fatmabaki melikeaytekin yani umutlandırmak istemem ama awox sonradan çizgi vermiyor var olanı gösteriyor bir kan testi verebilirsiniz emin olmak için
yusufunannesi15 melikeaytekin artimed’ler Silik daha senin nimo bir negatif bir pozitif Silik bugün de Pro doktor yaptım Onda da negatif ama yeni yaptım ilk İdrarla yapmadım
fatmabaki melikeaytekin sabah çünkü hormon daha yüksek oluyor idrar ç birikiyor sıvı karışmıyor ondan çıkarmıştır
melikeaytekin fatmabaki varmıdır acaba bılmıyorum belkıde yalancı cızgı ama pembemsi ama sonrafan cıktı
fatmabaki melikeaytekin Bak ben öğrendiğimde böyleydi canım benim de hemen çıkmadı daha doğrusu ben daha ayılmamıştım uykudan zaman bile tutmadım