Şöyle anlatayım, ilk gebelikte gogus hassasiyeti 12. Haftaya kadar olmadi hic uykum gelmedi cok enerjiktim hic duygusal degildim mide bulantısı nedir bilmedim sadece koku hassasiyetim vardi kokudan hemen ögürtü gelirdi turk kahvesinin kokusu yuzunden asla icemedim deli gibi tatli aşerdim geceleri bile kalkıp tatli kaşıklıyordum hep sol kasik ağrım oldu yüzümde hic sivilce cikmadi karnim cikmadi saçlarım gurlesti. Bunda ise gogus hassasiyeti 5. Haftada basladi hala uykum var gun icinde sürünüyorum enerjim yok akşamları koltukta uyuyakaliyorum cok duygusalim her seye gozlerim doluyo karnim sivri olarak direkt belirdi koku hassasiyetim hic yok tam tersi mide bulantilarim oldu bu sefer Türk kahvesini kokudan degil tadının midemi bulandirmasindan icemiyorum 😅 tatlıdan soğudum tamamen eksiye yöneldim ozellikle eksi meyveleri ve yeşil zeytin, tuzlu seyler gece kalkıp peynir falan yiyodum soldan yumurtlamama rağmen hep sag kasikta ağrılarım oldu saclarim inanilmaz dökülüyor unutkanlık var yüzümde sivilceler çıktı yani belirtiler o kadar zıttı ki biz bile inanamadık ☺️