1melekannesi3858 Ben pazartesi olacaktım serklaj normalde ama çarşambaya gün verdi doktor kesin Çarşamba olacağım Allah’tan manilik cikmaz ise serklajdan sonra progestani nasıl kullandınız kıslarrrrrre
ozgeBudak006 1melekannesi3858 gece uyumadan önce 2 tane fitil şeklinde kullanıyprum. Bende 16 haftalıkken serklaj oldum kısalma vardı.
1melekannesi3858 tugbak2410 hm enfeksiyon riski olmadı degil mi aslında ikinci serklajli gebeliğim olacak ama unuttum bu durumları 🤣
tugbak2410 1melekannesi3858 bnmde 2 serklaj yok enfeksiyon falan olmadı ama düzenli kullan doğuma kadar
yigithanleyla 20 haftalığız dün yapıldı acil serklaj.progestan igne gunluk 1 tane progestan fitil gunde 2 kere kullanıyorum suan rabbim hepimizede sag salim vaktinde kavuşmayı nasip etsin bebelerimize dua eder dua beklerim
1melekannesi3858 yigithanleyla Allah herkexin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim olmayanlarada nasip etsin aaa acil serklaj sizinki biraz daha riskli rabbim yardmciniz olsun bende kızımda acil olmuştu açılma ve kısalma olduğu için 18 de atılmıştı gününde de doğum yapmıştım 38+3 de
yigithanleyla 1melekannesi3858 evet acil oldu cok sagolun insallah bizde hiç yoktan 30 lu haftaları görürüz dua ediverin bol bol 13 yıllık hasretim insallah sizde sağ salim vaktinde kucağınıza alın sağlıkla buyutun
frambuazlicheesecake 1melekannesi3858 merhaba açılmanız ne kadardı kese aşağı inmiş miydi serklajı kim yaptı
1melekannesi3858 yigithanleyla amin inşallah görürsünüz Rabbim korktugunuza ugratmasin inşallah vaktinde sağlıkla sizde alın inslalah
1melekannesi3858 ozgeBudak006 biliyorum canım seni benim kısalma yok bunda 32 mm serviks boyu doktor ilki serklajli gebe olduğum için riske atmak istemedi yoksa böylede ilerler dedi ama risk almayalım dedi
1melekannesi3858 frambuazlicheesecake hayır benim ilk gebelik o şekilde idi kese assagi inme durumu yoktu şükür kaybetme durumum da yoktu 2.5 yaşında kızım şuan 38+3 de dogurmustum bunda rahim kisalmasi dahi yok serviks boyum 32 mm önlem amaçlı atılacak Çarşamba günü
frambuazlicheesecake 1melekannesi3858 anladım sağlıkla kucağınıza alın peki serklaj yapan doktorunuz kim serklaj sonrası yatıyor musunuz devamlı?
ozgeBudak006 1melekannesi3858 aa hatırladım bende seniii ☺ serklaja gireceğim zaman korkularım vardı benim o zaman konuşmustuk senınle postta ☺. Önlem amaclı atılması çok guvenlı şimdiden gecmıs olsun saglıcakla yavrunu kucagına al inşalllah canım beniiim
1melekannesi3858 frambuazlicheesecake kızımda serklaj olduğumda genel anlamla yatmistim ama bunda yapacakmiyim bilmiyorum çünkü önlem amaçlı olacak bu