Akseec Hamileliğini böyle öğrenen var mı? Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım gonapeptyl vurdum (içinde hcg yok). Yaptığımda ve kuruduktan sonra çektim.
Deletedmom_878 Akseec hahahah aynısı yeminle yarın yapıyım ya en iyisi 😀 ovülasyon denedin mi peki öyle öğrenenler de çok fazla
Akseec Deletedmom_878 denemedim canım ovulasyon herkeste aynı olmuyor çünkü ovulasyonu silik gebelik testi pozitif arkadaşlarım var o yüzden sadece gebelik yaptım sen yaptın mı ovulasyon?
Deletedmom_878 Akseec hayır yapmadım canım işte koyu olanlar da gördüm de forumda dediğin gibi tam belli olmuyor yarın test yapayım en iyisi sende koyulaşırsa beni etiketle merak ettim
Akseec Deletedmom_878 tamam canım inşallah koyulaşır bakalım ya🤲🏻 sende beni etiketle görürüm gerçi ben hep buralardayım😀
Cansin_01 Canım seni üzmek istemem ama bu marka testte zaten bir çizgi oluyor sonrası da o kuruyor. Şuan çok erken test için. İnşallah vardır tabiki biliyosun aynı surecteyiz acele etme sadece
Akseec Cansin_01 biliyorum canım bende hep tertemiz bembeyaz çıkmıştı biraz çizgi görünce şaşırdım negatif gözüyle bakıyorum zaten sonradan üzülmemek için ama inşallah koyulaşır 🤲🏻