Lavin08 Esma006 cok sevindim kuzum dusuk cikmasi normal daha 5 gun var regline 2 gun sonra bir daha kan ver canim testin awoxmu bak beta 9 u bile gosterdi
benberyy Esma006 kuzucum masallah kan da vermişsin allahim insallah guzel bir sekilde ilerlemesini ve saglikli bir sekilde kucağına almayi nasip eder cook cok mutlu oldumm🩷🧿
ferihaninbeyazgeceligi Aylardır bu uygulamadayım hep senin hamilelik haberini gormek icin dort gozle bekliyordum.neden bilmiyorum.hep sen gozume çarpıyorsun burda.umarım bekledigin haberi en kısa sürede alırsın cnm.hersey gonlunce olsun.
Esma006 ferihaninbeyazgeceligi Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim bitanem sende inşallah beklediğin haberi alırsın 🥰
Cimcime30 Meral_63 18 ı olmam lazım akıntım var karnım ağrıyor yumurtlamadan sonra ilk hafta kaşık ağrım vardı gıttı başka belırtı yok
birumut_ Esma006 korkma korkma Regle 6 gün varmış kız regl günün bir bakarsın keseyi görürsün hadi inşallah
arsesraa Esma006 canım hayırlı olsuuun çok sevindimm inşallah sağlıkla artarrr ❤️❤️ adetine kaç gün vardı bu aradaaa