ayseoztuten12 Kızlar 10 haftalık olduk dün doktora kontroluüm vardı kesenin yanında kan görüyorum dedi ne yapılmalı bişey olurmu ve nasıl geçer
dgngr ayseoztuten12 doktor sorun yok dediyse korkma. Ama başka doktora da göster. Tek doktorla yetinme
derya1993 ayseoztuten12 6.haftadan 12.haftaya kadar ara kanamalarm oldu pembe kırmızı kahverengi her renkte oldu benimde kese altında kanamam vardı istiraat ettm devam etti çalştm yine devam etti progestan fitil ve iğne kullandm dr bazı şeylerde kader düşüceği varsa düşer düşmeyeceksede takla atsan düşmez dedi öyle geçti gitti içini ferah tut çok geçmiş olsun
sudeborakk ayseoztuten12 Aynısını yaşadım 4. haftalarda hiç korkmayın progestan hap vermişti bana 1 hafta kullandım kese büyüdükçe kanama alanı kayboldu dıştan kanamanız var mı?
yakutfamilia ayseoztuten12 anladım normalde varsa peogestan kesin veriyorlar sizin doktorunuz neden vermedi bilemiyorum
sara29 8.haftadan 14.haftaya kadar bende kanama yaşadım. İlk başta hatta çok yoğundu ben düşük yapıyorum sandım. Şuan 36 haftalık olduk çok şükür. Dinlen özellikle ilk bebekse zaten fazla iş yapma..
kubragule sara29 bende 9 haftalık gebeyim 2 gün önce söylediğiniz gibi kanamam oldu hastanede bir gün yattım ama hala durmadı kırmızı şekilde peçeteye geliyor sizinde mi böyle olmuştu
Mrh16 ayseoztuten12 aynısını 13.haftaua kadar yaşadım canım bnde çok korkmuştum doktor kötü bişey söylemesede insan korkuyo haklısın ama içini fehat tut çiti yada iğne verdiyse onları kullan imkanın varsa bol bol dinlen kendiliğinden geciyo Allah’ın izniyle 🤲