Merhabalar kızlar
Bu yazıyı paylaşmak için okadar çok bekledim ki size anlatamam. Hamileliğim detaylı ultrasondan sonra okadar berbat gectiki hiç birşey anlamadım zehir ettim kendime bütün süreci detaylı ultrasonu 21. Haftamda yaptırdım ve bebeğimin tek arter tek ven olduğunu öğrendim ve doktor bunun down sendromlarinda gozukebilecegini kalp böbreklerde sıkıntı yapabileceğini söylemişti. Ama bende tek arter dışında bir bulgu yoktu ama o an down sendorumu kelimesini duyunca diger söylediklerini inan duymadım bile. Allah’ıma şükürler olsun ki başka bulgu yoktu. Sonra başka bir doktora gittim detaylidan sonra (çünkü kendi doktorum inanılmaz rahat ve benim korkularımı ciddiye almayan bir insandı ona göre çok kafama takıyorum). Ama ben tüp bebekle elde etmiştim cook ugrasmistim çok dua etmiştim bebegimiz olmuyordu ama yaşamayan bilemez. Sonra başka doktora gittiğimde bebeğimin sağlıklı olduğunu ve bu şekilde devam edeceğini söyledi bir nebze içimi rahatlatmisti. Ama içim içimi yiyordu hep hasta bir bebek görünce. Hep acabalarla geçirdim hamileligimi. Ve sonrasında bend gebelik şekeri çıktı. İnsülin başlandı. Tamam dedim bebeğim için yaparım. Ve bebeğim 32. Haftadan sonra ölçümleri gerilemeye ve kilo almamaya başladı bu benim için bir travmaydi.doktorum zayıf uzun bir bebek olucak diyordu ama annelik iç güdüsü beslemek istiyorsunuz kilo alsın istiyorsunuz. Neyse 36.haftamda gittiğimde bebeğimin suyunun azaldığını ve 37+0 da doğum olucagini söyledi doktorum. Artık tamam dedim çünkü çok yorulmuştum psikolojik olarak. Ve ben 7 Nisan’da doğumum oldu bebeğim 2470 gram doğdu ve en önemlisi sağlıkli ve kuveze girmeden evimize geldik. Demek istediğim şu kii asla ama asla kafanıza takmayın. Hamileliginizi zehir etmeyin. Ben okadar çok pişmanım ki anlatamam.❤️