mehmetselimannesi Kızlar biberon konusunda kafam çok karışık 37.haftda bebeğimi kucağıma alıcam tabi önce doğma ihtimali de yüksek önerilerinize açığım
fundap mehmetselimannesi philips avent cam olandan aldim ben trendyolda ikilisi 1500 civarı bisey e bebege gore cok uygun
papatiaa mehmetselimannesi ben Philips aldm canm küçük boy cam ve büyük boy plastık tercih ettım ılk cocugumdada öyle yapmıştım meme reddı hiç yaşamadm
babyou mehmetselimannesi eğer prematüre olma riskide varsa kesinlikle dr browns alın benim oğlumda prematüre doğdu emme refleksi yoktu vs çok marka denedim ama bir tek bu markanın prematüre biberon emziği işime yaradı antikolik özelliğide çok iyi
aaaaaa1864 mehmetselimannesi ilk çocuğumda lansinoh kullanmıştım meme reddi oldu şimdi avent aldım bakalım bunda nasıl olacak ama orta akışmış aldığım acaba hızlı akıp boğma veya meme reddi yapar mı
bsrelif mehmetselimannesi 1 ve 2 numaralı olarak 2 tane aldım her yerde aynısı satılıyor farklı bir çeşidi yok zaten ortasında yeşil bir boru var