Busramnida Ersozburcin Canım Sat ın her zaman ilk gününden sayılır Dr.m kendisi açıkladı kanamanın ilk gününden geçerli sayıyoruz diye aklın karışmasın hiç 🤗 Sat başlangıç tarihini baz al 😅
Ersozburcin Tontisannecik orda son regil gününü istiyor 30 ağustos yazdım öbürü regilin ilk gününü soruyo onada 25 ağustos yazdım beynim yandı 😂😂😂
Ersozburcin Tugcehar87 hadiya ben hiç öyle anlamamışım o zaman 😂😂😂 sarışın ve gebe olmak çokzor çifte yükleniyorlar 😂😂😂 hemen düzelteyim saolun 😂😂
Tugcehar87 Ersozburcin yok Estağfirullah valla postunuzu gördüm 10 dakka düşündüm neyi sorduğunuzu alemsiniz 😂😂
Tontisannecik Ersozburcin takma kafana senin gibi zanneden çok kişi var. Düzeltebilirsin sanırım ayarlardan
Ersozburcin Busramnida valahi bende diyorum nie böle oluyo doktor da satla aynısını verdi hafta olarak neyse çözdüm 29+5 miş minik tavşan 😂😂😂
Ersozburcin Tugcehar87 yok yok bu hamilelik bni bnden aldı iştede böle unutkanlık ve algı sıkıntısı yaşıyorum 😂😂😂 doktorum bebek annenin beyninin yarısını alır demişti gülerek valahi haklı kadın 😂😂😂 çıkarken iade etsin de sıkıntı yok 😂😂😂
zehradem Benim de sat tarihine göre ultrasonda 1 hafta geri gösteriyor neden bileniniz var mi? Şu an 9+1'im.
Ersozburcin zehradem ultrasonda bebek ebatları mı bir hafta geride? Öyleyse beslenmene dikkat et folik asidini günde 2 yumurtanı ve bir muzunu ihmal etme düzelir bir sonraki kontrolde diye düşünüyorum cnm
zehradem Ersozburcin Bebek geride değil sata göre bir hafta gerideyim ama bebeğin gelişiminde olumsuz hicbir şey yok geç döllenme olmus muhtemel