Curious eşimin teyzesinin ikinci gebeliğiyle benim ilk gebeliğim denk geldi çok yakındı zamanlarımız her şeyini benimle kıyaslıyordu ama onunki cidden nazdı yani ben su içsem çıkarıyordum her şeyden tiksiniyordum sokağa çıkmaya korkuyordum çıkmam gerekince maske takıyordum o fellik fellik geziyordu yanında yeğenleri, ablaları, büyük kızı, ev sahibi vardı herkes ağzına bakıyordu kadın baya 9 ay kendini baktırdı bir de bana ay yok ben senden kötüydüm sen yine iyisin kalkıp yemek falan yapıyosum diyordu e ne yapayım taş mı yicez mecbur yemek yenecek evde. Şimdi ben ikinciye hamileyim eşimin ailesine söylediğimiz gün o da oradaydı daha hayırlı olsun demeden (oğlumla onun kızı o sıra oyuncak kavgası yapıyordu) işte bak sende seneye böyle uğraşacaksın kedi köpek gibi olacaklar asla anlaşamıcaklar birbirlerini yiyecekler sen kafayı yiyeceksin çok zorlanacaksın bilmem ne saydırıyor kadın, kendi çocuklarının arası da 10 yaş falan, dedim ne yapabilirim gidip çocuğu mu aldırayım biz 3 kardeşiz hiçte dediğin gibi olmadı gayet insan gibi büyüdük yani, önce hamileliğimizi kıyasladı, çocuklar doğdu çocukları kıyasladı şimdi de iki çocuklu olmanın sadece zorluklarını anlatıyor abartarak bakalım ne zaman sesi kesilecek