DidemY kayamommyy ayy ben ilk hamilelikte doğum yapacağım gün hastanede bil kusmuştum Allah yardımcımız olsun şimdi ikiye hamileyim 10. Hafta sürünüyorum
smnr_533 ilknur3131 şu an bende 5+4 yim sizinle aynıyım 🙂benimde bulantım yok şükür sizinle sohbet etmek isterdim hep aynı olduğumuz içi n🙂🙂
meryemkoc_ kayamommyy 20 haftadayim hala devam ediyor ilaç kullanıyorum bazı sabahlar ilaca rağmen kusuyorum
meryemkoc_ hilalomer düzensiz kullanımda prilam bir ise yaramaz gece yatarken 2 tane kullanıyorum 20 haftaligiz
Elisa0110 kayamommyy 2. Trimester da bitmişti ilaç kullanmıyorum artık ama başlarda boğazım tahriş olmuştu kğ vermiştim seni çok çok iyi anlıyorum 😕 yağlı ve baharatlı yiyeceklerden uzak dur yoğurt iyi geliyordu bana bide prilam kullandım
hbbmommy rumeyyurmom yazma böyle heryere nazar değerse görürsünnnnn dünyanın en şanslı hamilelerinden birisin çünkü maşallahh🥰
poficik kayamommyy 12 haftada bitti cok zorlanıyorsan ilac veriyor doktor onu kullan onunla ayakta durdum ben
nurellaaa__ kayamommyy ilk gebeliğim de 9 ay sürdü maalesef 2. Ve 3. Gebeliğim de 4.5 5 aylıkken geçti
beyzaokanvebebek kayamommyy kayamommyy her yedigimi kusuyordum hiçbir şey yiyemiyordum yedigimi çıkarıyordum bulantı kusma hepsi vardı hatta 2 kg verdim o dönemde dördüncü ayın ortalarında azalmaya başladı inşallah bir an önce geçer sizinki de
hbbmommy kayamommyy 31.haftadan selam olsun hala zoferle hayatımı idame ettirebiliyorum bulantı illetim hala geçmedi😫😫😫
mezfamily kayamommyy kızlar benim bulantım çok yarı sına habire tükürüresim geliyor lama oldum resmen tükürük birikiyor ve bu benim midemi bulandırıyor7+5🤢🤢🤢
hbbmommy mezfamily benim de ilk aylarda öyleydi tükürüğümü yutamıyodum ağzımda birikiyodu gidip tükürüyodum sonra öğürmeye başlıyodum. Sonradan geçti o
hbbmommy Sabah 2 prilam, akşam 1 prilam 1 zofer. Kızlar bide tavsiye olarak ne yerseniz direkt dişinizi fırçalayın küçük ama etkili bi yöntem ağızdaki o acı kokuyu alıyo hiç değilse
nefiseaydgdu hbbmommy ben diş macunundan bile bulantı yaşıyorum afedersiniz ama öğürünce kusasım geliyor sizde de oluyor mu