Gamzeee__ kayamommyy 31. Haftam halen bulantım kusmam devam ediyor Prilam içmesem günde 3-4 kesin ilaç azda olsa rahatlatıyor 1-2 ile bu günlere geldim ilk çocuğumda çatalda bile kustugumu bilirim😔
hard kayamommyy 22 haftalığım bnde hala bitmedi ilaç kullanıyorum ama her hamilelik farklı olur inşşllah geçer ☺️
bsraaybars kayamommyy benim 6. Ayda bitti bulantım ama prilam diye bir ilaç var gebeler için bulantı ilacı onu kullandım gece yatmadan 2 tane aldım gün boyu bulantı olmadı yada az oldu çok şükür. Bende de kusma fobisi var merak etme herşey geçiyor zor günler asıl bence son günlermiş 🙈 bu arada abur cubur yeme tavsiyem
hilalomer bsraaybars bana da doktor prilam verdi sabah akşam içiliyor dedi ama ben günde iki tane içmeye korktum sadece akşam içiyorum günde iki fazla gelmez mi folik asit demir ilacı falan da kullanıyorm çok ilaç kullanmak istemiyorum ama son günlerde mide bulantısından sadece tuzlu çubuk kraker yiyebiliyorm başka bir şey yiyemiyorum en başta iştahım çok açılmıştı ne güzeldi hep öyle gidecek sandım ama 6-7 haftaya gelince başladı çok fena mide bulantısı iştahsızlık 😂 inşallah geçer bir an önce ya ilk başlarda mide bulantısı yok diye ne çok sevinmiştim oysaki hiçbir şey yiyemiyorum asla canım istemiyor
parildayanyildiz2 kayamommyy 2.trimesterde baya hafifledi çok şükür sabah bulantıları devam ediyor ona da hala ara ara prilam kullanıyorum rahat ediyorum
mervekalkann kayamommyy 27. Haftadayım hala ara ara kahvaltıya oturduğumda O ilk lokma zor geliyor bazen bulantı yapabiliyor 😐
Nefes0034 kayamommyy kişiden kişiye değişiyor inşallah tez vakitte geçer. 9 haftalık oldum maşallah 3 4 gündür bulantı hissetmiyorum çok yoğun hissetmedim benimde fobim var biraz üst düzey yanımda birisi öğürünce bile ondan daha beter oluyorum Allah yardımcımız olsun
triplets Herkesle süreç aynı olacak diye düşünmeyin, bunun cinsiyetle de alakası yok ☺️ Kızlara hamileyim ama gebeliğimde farklı şikayetlerim olsa da hiç kusmadım. Umarım hepimizin süreci sağlıkla ve keyifle tamamlanır 💖🩵
svlsu ece_469 dün kusarken boğuldum nefes almayı unuttum eşim olmasa o an evde ne yaaprdım bilmiyorum :(
busrasogut kayamommyy ilk hamilekiğimde 7 ay kustum. Şimdi 12 haftalığım zirve yaptı 3 gündür açım işin kötüsü asla su da içemiyorum. İlaçlar fayda etmiyor. Serum takıldı bana mısın demedi. Allah sabır versin
ilknur3131 Keziban_asel345 benimde hiç bulantım yok 5+4 haftalık oldu. Hiç bulantım olmadı henüz çok şükür
tugbaustuntas kayamommyy ben 12. Haftaya kadar çekmiştim ama su bile içemiyordum hep kusuyordum artık alışmıştım bir süre sonra 1 haftada 3 kilo verdiğimi biliyorum doktorum bi ilaç yazmıştı onzyd 4mg diye bi ilaç onu 3 gün kullandım sonra kesildi tamamen ama ilaçtan mi bilmiyorum