NesZey hilalomer aa hiç anlamam öyle şeylerden biri daha bu yorumu yapmıştı geçen açıya göre şekilleniyor diye
hilalomer fasulye3 tabi ki tam haftasına gelmeden ancak Allah bilir bunlar sadece ihtimal tahminleri ama kız gibi duruyor 😊
kaderferhat Kızlar bişey soracağım son adetim 24 Aralık ama beta hcg 23 ocakta 152 idi gebeliği öyle öğrendim doktor 3 haftalık dedi şimdi 15 haftalık ama bence biraz ileri söylüyorlar kafam karıştı
kaderferhat hilalomer hadi dediğin gibi olsun erkek olur inşallah 2 kızım var erkek olsun çok isterim tabi önce sağlıkla
NesZey miyopmom hadi bakalım hayırlısı o zaman 24 Nisan da kontrolüm var iple çekiyorum 2. Gebeliğim ama insan ilkini bu kadar merak etmiyormuş onu anladım 😂😂
dmlamom hilalomer Merhaba cinsiyet tahminine erkek demiştiniz, bugün doktorda erkek demiş haber vermek istedim 😍🌷
hilalomer dmlamom Şuana kadar iki tahminim tuttu bakalım diğerleri tutacak mı hayırlı olsun inşallah gözünüz aydın ❣️❣️😂
dmlamom hilalomer Hadi bakalım inşallah diyelim 🤭 Teşekkür ederiz 🌸 Biraz daha üstte kendi bebişimin resmini eklemiştim ona da yorum yapar mısınız acaba ben daha 2 hafta sonra öğrenicem 🥹🐣