ozlemozdemir09 rabia06rabia kızcem yap bence yinede sen bilirsin ben aslında yapmayacaktim bu agrilarim normal degil dedim. Kan tahlili vs vermedim belkide hamiş degilim allah bilir
rabia06rabia ozlemozdemir09 valla kararsızım ya bugün çok ağrım oldu hala ara ara var adet agrisida olabilir bilmiyorum ki
ikos35 ozlemozdemir09 bence hemen kan ver canım bende 3 gün kala aşırı silik test ile öğrenmiştim 93.74 beta değerim ile kesinleştirdim kafanda soru işareti kalmasın en azından beta da sonuç düşükte olsa çıkar
ozlemozdemir09 ikos35 doğru söylüyorsun canim persembe gunu kadin doğuma gittim doktor adetin geciktiginde gel 3 gün var adetime
ozlemozdemir09 neslihanttk işte tek başıma gidemiyorum canim cok uzak ya eşime de süpriz yapacagim 3 gün var adetime doktor adetin gecikince gel demisti sali günü gideceğizz
ikos35 ozlemozdemir09 bu arada tiroit ilacını bende kullanıyorum canım sabah aç karna kullanıyorum birşey değiştirmedim kullanmaya devam et doktora gidene kadar
ozlemozdemir09 Elisa0110 gidemiyorum ki eşimde bilmiyor supriz yapacağım salı gunu bat günüm o zmaan gidecegim kadin doguma
Haticeinciii ozlemozdemir09 bende triot ilacı kullanıyorum rutine devam ac karnına her sabah kullanıyorum ikinci gebeliğin bir problem yaşamadım
2kids1mom fatmaklcasln Bende ilk hamileliğimi sizin gibi yaşadım boşverdiğim ilk ay oldu 🤭 Allah herkese nasip etsin
ayse345689 elisamommy hatırlarsan benimde böyleydi kanda gebe olduğumu öğrendim inşallah seninde oyedir