ozlemozdemir09 Seraymesut ben eşimi işe yollarken içiyorum ilacı sabah saat 8 gibi içiyorum, uyuyorum tekrar uyanıyorum öyle yapıyorum kahvaltımı
ozlemozdemir09 elisamommy kizcem ben göremiyorum yaaa adetine 2 gün kala tekrardan dene Kendini nasıl hissediyorsun
ozlemozdemir09 rabia06rabia çiçeğim buralardayim karfeşim telefon alacaktida eşim ben hep beraber telefon almaya gittik. Yeni geldim eve
nafiye66 ozlemozdemir09 hamile değilim 2. Bebeğimi istiyorum inşallah nasip olura 19 Nisan regl günüm Cumartesi test yaptım ama negatifti😔
ozlemozdemir09 nafiye66 kızcem biraz daha var regline azicik daha beklemelisin henuz erken test yapmak için
nafiye66 ozlemozdemir09 sizin dediğiniz gibi kasılma gibi ayağımda benimde oluyo neyin nesi anlamadım
ozlemozdemir09 nafiye66 hamiş testi yaptin mi canim Sol kasigimda ara ara ağrı giriyor. Ama böyle sanki birisi içinden bir şey atiyor gibi
nafiye66 ozlemozdemir09 çarşamba Perşembe gibi tekrar yapmayı düşünüyorum test inşallah hamileyimdir lütfen dua edin🙏❤️
nafiye66 ozlemozdemir09 çarşamba Perşembe gibi tekrar yapmayı düşünüyorum test inşallah hamileyimdir lütfen dua edin🙏❤️