bebegimm26 ya küçücük bebeği nasıl öpmek istiyorlar zaten onu da anlamış değilim. En sinir olduğum şey. Bir de bebekli eve gelen herkes gelir gelmez ellerini yıkamalı ben yikamayanlara da sinir oluyorum. Öpme konusunda çok şükür sorun yaşamadım yoksa sinir olurdum çocuğu doyuracagim diye odaya kacirirdim herhalde. Vallahi kimseye ayıp olmaz hiç strese girmeyin gerçekten özellikle lohusalık döneminde. En ufak şeylere bile ağlıyor alınıyor insan o dönemde. Benim çocuğum düşük kiloda doğdu her görenin inadına zayıf demesi, mama verilme düşüncesi sütüm olmasına rağmen beni çok strese sokmuştu. Eşime sarılıp ağladığım zamanlar olmuştu çok şükür eşim hep destek çıktı gerçekten. Eşiniz sizin gibi düşünüyorsa onu işleyin fazla kalabalık stresten başka bir şey değil inanın. Eşiniz ile konuşup nasıl rahat edecekseniz öyle olmasını söyleyin erkek tarafı geliyor genelde zaten ki insan kendi tarafını bile cekemiyor başlarda anne baba hariç. Annem babamı getirmemisti gelirken rahat edemem diye, yeni doğum yapmış birinin yanına erkek akraba gelmesine de karsiyim.