_Umayinannesi çok teşekkür ederim bende öyle düşünmeye çalışıyorum bir de başka bazı olaylar oldu annem kırıcı davrandı bir iki kere , küçük bi kız kardeşim var o lisede o tatilde yanımıza gelmişti (tabi babamın bu esnada damat evinde genç kız olmaz lafını saymıyorum) annem kıskandı neden gelmeyeceksiniz dedi hamileyim bana bağırdı kötü konuştu o da babam gibi saçma sapan şeyler dedi hani annemdir tamam ama artık içimden aşırı samimiyet gelmiyor maalesef bende anne olacağım insan nasıl ebeveyn olur yada olmaz bunu anlıyorum hem eşimin ailesi yüzünden hemde kendi ailem yüzünden daha bir sürü olaylar var ben hem mücadele ederek bu yuvayı kurdum . 2019 yılında atandım ama 2024te anca evlendim çevreme bakıyorum herkesin her süreci kolayca geçiyor yıllarca kimse destek olmadı bize hep engel oldular eşimde öğretmen yani . herkes çocuğu için fedakarlıklar yapıyor ama bizim ailede ben oldum herkes beni kullandı bir abim var ben atandığım zaman ona kredi çektim düğünü için ailem de abime destek olmadı abim arada ödedi o krediyi hala borcu vardır ama saymıyorum neyse böyle böyle olaylar artık bazen dayanamıyorum hiç birinin yüzünü görmek istemiyorum sesini duymak istemiyorum bana iyi gelmiyorlar ama sonra ailedir diyip Allaha sığınıyorum böyle işte