gebesirme Hanımlar hastane çıkışı için beyaz bi takım aldım kızıma ilk doğduğunda hemşireye verme batar sonra giydir fln dedi kaynanam da bende onu giydirmek istiyordum bilgisi olan var mı napıyım
eminaas gebesirme batma değilde illa doğduklarında kirli oluyorlar o yüzden beyaz gitmez ,benim oğlumun saçı çoktu hep kirliydi Mesala
aslans gebesirme kan filan olmuyor. Temizliyorlar güzelce siliyorlar. Saçı çoksa bir tık saç kirli olabiliyor
Eboz gebesirme eğer o an fotoğraf çekimi falan.olmayacaksa giydirme derim sonra giydir daha guzel.oluyor eve geçince
dgngr gebesirme yıka, etiketi kes, ütüle, hemşireye ver. %100 organik pamuk olsun. Dantelli, baskılı vs olmasın
Limonlusodasever gebesirme canın nasıl istiyorsa öyle yap aman kaynanalar da anneler de çok biliyor. Ben kızım doğduğunda hemşireye beyaz tulum verdim yakası da dantelliydi. Leke falan da olmuyor gayet güzelce silip temizliyorlar çok da yakışmıştı. Zaten bir iki hafta sonra olmayacak çünkü çok çabuk büyüyorlar
bmk2868 gebesirme efendimiz aleyhisselam bebeklere yeni doğduklarında beyaz giydirilmesini tavsiye etmiş 🫠 hemşireler güzelce silip giydiriyor zaten bende beyaz giydireceğim nasip olursa
fatmanurr50 gebesirme bebegi temizleyip öyle giydiriyorlar dogum yapalı 12 gün oldu ilk kıyafeti hiç batmadı bebeğimin siz nasıl görmek istiyorsanız ona göre verin bence hemşireye kıyafeti
neslihanttk gebesirme bilgim yok ama bence hastane çıkışı zaten bebekleri uygun üretiliyo polyester vs değilse bişi olacağını düşünmüyorum çünkü geneli pamuklu belki etiketi sıkntı olabilir diye onu kestim
gvnrzz gebesirme benimki odaya cıkarken cok fena kakasını yapmıstı bide ilk kaka simsiyahtı batmıstı. Ama iki tane isimli takımı vardı digerini giydirebilmiştim. Eger resim cekilmek için ayarladıgınız tek bişey varsa sonradan giydirin
tahamommy gebesirme bende öyle düşünüp farklı bir takım verdim ama kirlenmedi sandığım gibi, bebişi güzelce silmişlerdi ama başkalarında gördüm tam silinmeyip kirli kalan, her ihtimale karşı yedek verin bence beyazı kendiniz giydirirsiniz 😌