eyvahamileyim Kızlar açılmayı ilerletmek için ne yapabiliriz, hava yağışlı olduğu için yürüyüş yapamadım ama tüm gün ayakta temizlikle uğraştım, dizlerimin üzerinde yerleri elimle sildim, tetikler mi :)
DarkLuna eyvahamileyim squat çok ilerletiyor bana doğum anında bol bol squat yaptırdılar ve sıcak suyun altında çömelme hareketi de ilerletiyor veeei YouTube de activation labor hareketleri var onlarla ilerletirsin
carolina07 eyvahamileyim cinsel ilişki, Suat, pilates topunda zıplama hareketleri ve son 1 ay kala günde 6 adet hurma yemeyi öneriyorlar hurmalarımı stokladım bekliyorum 😁
eyvahamileyim Zeynep_1212 squat yaptırmaya başladıkları zaman açılmanız ne kadardı, ne kadar ilerletti
DarkLuna eyvahamileyim benim 3 cm açıklıkla hastaneye yatisim yapıldı ve benim üçüncü doğumdu canım hızlı ilerledi sonrasında söylemediler ne kadar olduğunu gece 23:30 da yatisim yapıldı sabaha karşı 4 de bebeğim doğdu öyle düşün
minosannecik_2minis Squat yapmaya çalış çömel kalk yada merdiven in çık yada ayağını iki üç basamak üst tarafa koyup bacağını esnetme hareketi yap sağ sol