ebruss93 Merhaba hanımlar.7 haftalıkken sağlık ocağıma bildirimde bulundum.Bana 21 haftalık olunca gel tetanoz aşısı olmaya dediler.Hiçbir kilo ve tansiyon takibi yapılmadı.Kan ve idrar tahlili istemediler.Herkeste böylemi,yoksa bunlar mı çağırmıyorlar?
mervekalkann ebruss93 20. Haftamda çağırmışlardı biz yurtdışından geldiğimiz için ben yeni kayıt oldum aile hekimine öyle görüp çağırdılar boy kilo ve kalp atışları dinlendi aşı yapıldı tahlillerim incelendi Pazartesi yine gideceğim 27+2 de yine aynısını yapacaklar 2. Dozu olacağım. Olması gereken bu şekilde aslında.
Fatmanur_0416 ebruss93 bana da bir tarih veriyorlardı kendileri de o tarihte arayıp çağırıyordu ama hamilelik boyunca yanlış hatırlamıyorsam 2 defa kan aldı benden diğer şekil şehir Hastanesi’nde doktorum ne zaman çağırsa gidiyordum çoğunluk orda kan idrar tahlili yapılıyordu sağlık ocağı hiç idrar tahlili yapmadım aşı da dediğim gibi Max 2 defa yani
Eso66 ebruss93 Beni 8 haftalıkken aradılar ertesi gün gel dediler kan idrar ve kontrole sonra işte 2 ay sonrasına randevu verdi yine aynı serüven kan idrar kontrol ve kilo tansıyona da baktılar
begumergunn ebruss93 aşı için aradılar ve 3 kere kan alıcaz dediler başında ortasında sonunda. Ben bu ayda kan vercem sonra daha gitmem bi dahaki ay doğum zaten
kvsronlerr ebruss93 6.haftada gebelik bildirimi için gittiğimde kan ve idrar tahlili istediler sonra bi daha tetanoz için 22.haftada çağırdılar 28.haftada 2.doz için çağırdılar bi daha kan idrar verdim 33teyim bi daha gitmedim sanırım topuk kanı vermeye giderim bi daha inşallah 😅
busragnr Ben özel takipliyim sağlık ocağından kimse çağırmadı beni doktorum sistemde hamile olarak gözüküyorsun demesine rağmen