anonim95 16 haftalık hamileyim rahmimde sızlama var hareket ederken yürürken aşırı ağrı giriyor böyle bir şey yasayan varmı?
user99 anonim95 ayyy aynısı bende de var 16+3 şuan resmen oturup kalkarken ağrıyor doktor bana rahim büyüyor demişti ama maf etti gece aniden giriyor falan bende
anonim95 kedimekim berabernde sarı akıntımda var ama 2-3 hafta önce kanda enfeksiyon yoktu şuan bilemiyorum doktora yazdım bakalım ne diyecek
kedimekim anonim95 kan da değil de idrar yollarında olabilir vajina içinde olabilir bir muayene ol bence
dgngr anonim95 yok hiçbir şey söylemedim. Hareket ediyo ge ultrasonda sorun çıkmadı. Büyüdükçe rahme baskı yapıyo diye düşündüm. Plesentanın yeri iyi olup olmadığını sordum sadece
nevruzlev Bende de var 16+4 doktorum suyu az içiyorsun kasılma alanın var dedi gerçekten 2-2.5 litre su içtiğim günlerde o sızlama olmuyor suya dikkat edin
anonim95 nevruzlev evet belki ondanda olabilir bende su içmeye dikkat edeyim. doktoruma yazdım yarın idrar ver dedi bakalım
anonim95 nevruzlev idrar da enfeksiyon cıktı tek içimlik bir toz verdi ondan sonra rahatladım ama ara ara oluyor yinede
balminnak anonim95 16-17 gıbı benımd ekasıkta agrı oldu 18-19 da gıttı baglarla alakalıymıs sanırım ıcını ferah tut yınede doktora sormakta fayda var tabı😊