Gokturkmom_ beautiful_ Diş çıkarma döneminde bazı çocuklarda olan bişeymiş büyüdükçe telaş etmiştim ama bi anda kendiliğinden kayboldu🥹 teşekkür ederiiizz
beautiful_ Gokturkmom_ meyve emzikleri varya onlarla meyve dondurup versen iyi gelir aslında .. çok şükür kuzum kötü birşey olmasında ❤️
beautiful_ Gokturkmom_ Evet kesinlikle büyük kurtarıcı diyebilirim 🌸 oğlumda almıştım hala duruyor ama onu nasıl sterilize edicem onu bilmiyorum 🤦🏻♀️
Deleted33000 beautiful_ ay evet o taraflarda baya yağıyor bı akrabamız da Erzurum da o da video yollamıştı
beautiful_ Deleted33000 inan ki ağrılardan artık ne yapıcam bilmiyorum oturamıyorum ayakta duramıyorum sürekli bir ağrı giriyor 😢
beautiful_ Gokturkmom_ çok sağol kuzum denicem oğlumun meyvelerden ötürü emzik kısmı hafif Sarı olmuştu ne kadar yıkadıysam geçmedi
Gokturkmom_ beautiful_ Onun içinde taktik vereyim karbonat ,limon kaynar su üçlüsü dediğim sıra ile yap düzelir diye düşünüyorum.🙏🖤
beautiful_ Deleted33000 geçmiyor valla işlere koşuyorum birde 😢 Babam aramış demiş kızımı yollayın görümcem kaynanama diyordu gelini babası çağırıyor kaynanam diyor gelin burada yürüyemiyor İstanbul’a mı gidicem diyor… Sinir krizi geçirdim resmen