beautiful_ bilmiyorum diş çıkartıyor azı diş galiba onlar çok kötü yaptı çocuğu. Bir tane patlamıştı ama 2 gündür çok huysuz aglak iştahsız sürekli birşeyleri ısırıyor parmaklarını yanlardan ısırıp ağlıyordu. Dün de ikinci uykusundan uyandı baktım kafası ateş gibi eller ayaklar buz gibi. Ölçtük 37 buçuk falan çıktı sürekli ağlıyor yemek falan yediremedik sonra eşim balkona falan çıkarttı gezdirdi biraz. Şarkı açtık geldik biraz da olsa yemek yedirdim sonra uyutmadan ağrı kesici verdim çok ağlıyordu uyuttum saat 4 gibi mamaya uyandı yanıyor çocuk. Bir de gorkemde ateş olunca sayikliyor konuşuyor kendi kendine. Ateş ölçerle baktım yine 37.5 çıktı ama imkansız yani o kadar düşük olamaz baya sıcaktı çünkü. Koltukaltı ateş olcerlerinden var onları da tutmuyor asla sürekli hareket ediyor sanırım düzgün olcemiyor o zaman da. O saatten beri sürekli uyanıyor ağlıyor sallıyorum uyuyor sürekli ateşine bakıyorum üstüne çiş çıkmış onu degistir falan derken bu saat oldu. Tam uyutuyorum bende yatayım diyorum uyanıp ağlıyor benim de başım çok ağrıyor dünden beri başım dönüyor. Bugünü nasıl geçireceğiz bilmiyorum. Eşimin de nöbeti var şansa. Sabaha kadar yok 🥺