Masal2021 eslem2121 aşk devamını okumamisim yanlış anlamışım hahahah burda seni tek tanıyorum o Zaman sen sigaram ve çakmak telefondan vazgecyrm seninle dedikodu yaparız 🥰
ikiprensesannesi___ @QueenBahar_ @Alya05 @egeemomms geri kalanlar seçtikleriniz ile gidin haydeeee 🤣🤣
yorgunannis damlasv zaten evdekiler yüzünden isyan ediyorum desene daha kötü yere düşecem hsfshsfsfsbs
ikiprensesannesi___ kurkmantosuzmadonna tam barışmaya karar verdim yine aynı şey yaptınız ya ama ikinci kez ihanete uğradım 🥲😂🤣
kurkmantosuzmadonna ikiprensesannesi___ ama bak ben ne yazdım. Kontenjan az benim çok sevdiğim var dedim ki sen de onların içindesin. Tek tek yazmayı sevmiyorum. Çünkü sevdiğim çok kişi var birinizi unutursam üzerim diye yazmıyorum hiç. 🥲
ikiprensesannesi___ Deleted33000 daha fazla anlatarak parmaklarımı yoramam gidin kendinize eğlenin dikkat edin böcek, akrep, yılanlara 🥲
Deleted33000 ikiprensesannesi___ biz akrep yılanları arkamızda bırakıp forum olarak kaçıyoruz cano sensiz olmaz
ikiprensesannesi___ kurkmantosuzmadonna kııız böyle şeylerr takılmam ben sohbet muhabbet olsun diye böyle takılıyorum canımsın 😘😘