ozlemozdemir09 Busranur_mnts evet cikar canim dogru söylüyorsun da biraz daha bekleyelim ya sali günü gideceğim
senos15 ozlemozdemir09 bence de yada şöyle yapabilirsin kaset test ile tekrar dene onda da böyle çıkarsa net bebişin gelmiş demektir 🐣
icran ozlemozdemir09 var daha yeni ,adet gecikmesini bekle zatn2 bin üstü olmadan da kese görülmüyor o yüzden artacak mı azalacakmı die stres yapmamış olursun
ozlemozdemir09 icran aynen canim dogru söylüyorsun bugun vajinamda agirlik hissetmedim ya normal mi ya evhamli ben 🥲🥲
Yusufunannesi_ ozlemozdemir09 bacım daha ağırlık hissetmen için çok çok çok erken değil mi? Sağlıkla gelsin miniğin
ozlemozdemir09 kardelen0219 ocak a ayından beri tiroit ilacını kullanıyorum 6:30 ile başlamıştım üç ay içerisinde düştü diye düşünüyorum en son iki hafta kadar öncesinde gittiğimde 2:30’un altına düşmüştü. Yani üç ayda toparladı çok şükür
kardelen0219 ozlemozdemir09 senin adına çok sevindim benim de 7.2 ydi mallesef düşeceğine hiç inanmıyordum ama ilaç kullandığından beri daha iyi hissediyorum kendimi bende bir buçuk yıldir evliyim doğal olarak çocuk olmasını çok istiyorum 🥺
yenibiranne__ ozlemozdemir09 bacım benim testimde böyleydi 😃🤭🤭🤭 inanmayıp 10 tane test yapmıştım şuan 11+2 deyiz gözün aydın hamilesin ♥️♥️♥️
ozlemozdemir09 yenibiranne__ Ya maşallah canım benim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İşerken nasıl yaptın peki üzerine mi işedin bardağa mı koydun bunu takıldılar da😂😂😂
ozlemozdemir09 kardelen0219 Canım ilaclarini düzenli kullanırsan geçiyor sadece kahvaltıdan önce içme gerekiyor 1 saat kadar aksatmaman gerekiyor bir de yanında takviye olarak D vitamini folik asit ve b12 içtim
parla94 ozlemozdemir09 ben adete 4 gün kala 29 betayla öğrendim. isterseniz bekleyebilirsiniz tabi. ama o heyecanı yaşamak bana iyi gelmişti. istediğimiz bir şey gerçek oluyor sonuçta
ozlemozdemir09 parla94 🥹🥹 offf dün beni görecektin koştur koştur hastaneye gitcektim ya 🥹 Salı günü o heyecanı yaşamak istiyorum
kardelen0219 ozlemozdemir09 bende şuan aynılarını kullanıyorum inşallah bende bir evlat sahibi olurum ya
elisamommy senos15 Bende De Hiç Olmadı O İlk Gebelikte De Şuan Hamileysem Şuanda İlk Gebeliğimde Olmadı
ozlemozdemir09 senos15 agirlik derken şu anlamda orda kasilma var. Ve bu durumlar herkesin vajinasina göre değişkenlik gösterebilir