ozlemozdemir09 icran çiçeğim üzerindeki çubuğu çıkardım ama çok hafif ikinci çizgiyi gösteriyor gibime geldi
rabia06rabia ozlemozdemir09 çubuğu çıkarıp bı resmini at cnm seninle aynı sayılırız bugünü saymassam 4 gün var adetime bekliyorum bende test yapmadım
ozlemozdemir09 rabia06rabia canım testimi yaptım bugünü saymazsak üç gün var tam 14 Nisan benim doğum günümde aletim olacak çok hafif iki çizgi var ama resimde çektiğimde görünmüyor kendim baktığımda görebiliyorum
rabia06rabia ozlemozdemir09 Bende 14nisan adet olmam lazım bklm bence adeti bekle cnm zaten bişey kalmadı ben çok düşünmemeye çalışıyorum bı tarafimda test yap diyo 😅 ama yapmicam belki geç döllenme falandır testlerde çok yanıltıcı
ozlemozdemir09 elisamommy canim cok cok az ikinci cizgi belli ya offf aglicam dur bir dakika azicik daha geccsin test vereyim demi
ozlemozdemir09 elisamommy tamam canim esim simdi isten gelcek yemek yapmam lazim. Belim agrimaya basladi bugun ya
ozlemozdemir09 elisamommy cnim ben sindi farkettim, Bu testin uclarindaki delikler var ya oraya idrarini koyuyorsun. Ben üzerine dogru isedim. Sadece tek delik ıslak kalmış. Digerleri kuru.
kardelen0219 ozlemozdemir09 troid değerleriniz duzeldimi acaba yanlış hatırlamıyorsam troid ilacı kullanıyordunuz