elosssssss 35+5 haftalık hamileyim 36 ıncı haftadaym yani bu zamana kadar Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Perinatoloji takipliydim erken doğum öyküm var diye bugün gittiğimde ise erken doğuma girmiyor artık haftaya perşembe günü Kadın doğum bölümünden randevu al artık oraya gidiceksin dedi ama hangi doktor iyi bilmiyorum giden varmı ankara bilkent hastanesinde doktor önerisinde bulunabilecek varmı?
besim96 elosssssss kime alırsanız alın maalesef zaten çoğu kez o günkü asistan kimse ona muayene olacaksınız. 5 aydır 2 ya da taş çatlasın 3 kez doktor denk gelmiştir bana
yasemiin0 elosssssss Ben fatma salihe ve yeliz hocaya gidiyorum her gittigimde kendileri muayene ediyor tatli dille hocalar fatma hoca daha detaylı gosteriyor anlatiyor necati hoca da iyi diyorlar ama randevu bulmak zormus
tugce_1379 elosssssss Kesinlikle Necati hancerliogullari diyorum kendisi ve ekibi çok ilgili ve güler yüzlü bende ona gidiyorum
bsrelif Ben sürekli Necati hocaya alıyorum randevumu hiç asistanı falan da bakmadı şimdiye kadar. Sadece tahlillere bakıyor onlar. Berke hoca ve Müslüm’e hoca iyi diyorlar bide onlardan al istersen
besim96 @yasemiin0 @bsrelif nasıl aynı doktora denk getirebiliyorsunuz ya bunun bi taktiği var mı? Yoruldum artık sürekli farklı birine gitmekten. Yeliz hocaya 3 kez randevu alabildim birinde asistanı baktı, birinde kendisinin yerine başka bi doktor bakıyormuş o gün de ordaki asistan baktı. Sadece 1 kez Yeliz hocanın kendisiyle görüşebildim. 2 hafta önceden randevu alınabiliyor diye hemen girip bakıyorum bu saydığınız hocaların adı bile görünmüyor
yasemiin0 besim96 belki de şanstir bilmiyorum ama genelde sabah 10 yada 11 randevu aliyorum 20. Haftadayim sadece bir kere yeliz hocada asistan bakti ama yeliz hocada vardi yine
bsrelif besim96 her sabah 10’dan önce bakarsan bulursun ama şans işte bana bildirim de gelmiyor mesela
besim96 yasemiin0 ne güzel, umarım şansınız bol olur her zaman. bi de sabah saatlerinde bakayım o zaman ben de, genelde akşam bakıyorum. umarım denk getirebilirim ben de, bugün bu konuda çok yorgun ve üzgün hissettim artık kendimi
besim96 bsrelif ben de bildirim açmak istedim ama o bile çıkmadı. sabahları bakayım artık her gün belki denk getiririm 🌷