ilknurerturk 5 çocuk istiyorum ikinciye hamileyim iki gebelikte aşırı zor geçti herkes sen 3. Bile yapmazsın bence diyor 😃😃😃
minikimd ilknurerturk niyet oldumu yapılır herkes benden bekliyo bu kadar getirecem diyorum sen getirirsin diyorlar neden bilmiyorum 😀
yaseminis minikimd benim hayalim kızken 2 kız 1 erkek ti bir kızım 2.5 yaşında bir kızım da cennet kuşu şimdi tekrardan gebelik düşünüyorum yaşım 33 Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere
minikimd yaseminis bende bir yavrum cennet kuşu 🥲şuan iki evladım var bir daha yaşamayalım inşallah kalanlara sağlık uzun versin rabbim
maco61 minikimd ya öyle tabi. eşim izin verse bağlatmayı bile düşündümde. 27 yaşımdayım 30 larımı pro max olarak geçirmek istiyorum 😁
parildayanyildiz2 minikimd öyle vallahi kızım 3 yaşında çok zorlu bu dönemler kardeşi nasıl olacak hayal edemiyorum🤭
minikimd parildayanyildiz2 4 yaşında anca düzeliyorlar herşeyiyle 🤭ama işte büyüdükçe biz kaşınmaya başlıyoruz 😀
minikimd Zeyneplemutluluk 30 olunca artık insan bir tedirgin oluyo 😀🫣bende 35 bulmadan getirim diyorum 😀
minikimd merve588 bende 35 olmadan 3. Yü getirmem lazım seneye düşünüyorum inşallah mental olarak sağlam kalırsam uykusuzluktan helak oldum 😀
minikimd beautiful_ tabi bazı kişilerde daha kötü geçiyo kuzum doğuma kadar mı öylesin yoksa ilk aylar mı
beautiful_ minikimd oğlumda hiç öyle değildim bu gebelik çok zor geçiyor yürüyemiyorum mide bulantıları hala bitmedi 6. Aya doğru gidiyoruz ama hâlâ aynı 🤦🏻♀️
minikimd beautiful_ her hamilelik farklı cnm bende ilk kızımda kan kusardım resmen ama diğerleri rahat geçti sadece son zamanlar zor geçti mide bulantısı 🤢 fena ya
parildayanyildiz2 minikimd bizimki de düzelir inşallah🤭herşey başa saracak zaten hemde erkek çocuğu ne yaşarım bilmem😁😁
Zeyneplemutluluk minikimd öyle gerçekten zaten zaman hızlı geçiyor 30 yaşta büyük yaş değil ama insan mental olarak daha çok yoruluyor
emine1309 25 yaşındayım ilk gebeliğim bana kalsa tekte bitiririm ama kocam 2 istiyor belki 30 olmadan ikinciyi yapar defteri kapatırım.