Meral_63 🫂🫂 burdan kocaman sariliyorum sana… ben de oyle ayni sekil, ozellikle anne baba ayriysa bu daha zor. Mesela ben liseden mezun olur olmaz hep ise basladim çalışıp eve baktim cunku annemin saglik sorunlari vardi calisamiyordu evlenirken acaba annem ne olacak diye hep düşündüm ve en son evlenmeden önce annemle babamı barıştırdım simdi de mesela esimin is imkanları yaşadığımız sehir dışından daha iyiyken sehir değişikliği yapamıyorum cunku aklım hep bizimkilerde e tek çocuk tek torun olacak haliyle cok heyecanlilar babam hep sehir disinda calisiyor sirf bu yuzden aklım annemde kaliyor diye annem evimize yakin taşındı ama mesela düşünüyorum babama bisey olsa evleri kira nasil olacak anneme nasil yetebilicem esim sag olsun biz ölmedik ya diyor ama iste insan el oğlu diye düşünüyor ne olursa olsun 🥲 zaten hep yalnız hissetmeyi geçtim yani evet belki erkek tek olsa da bu biraz vicdan meselesi de iste ben rahat edemiyorum mesela hep bu yuzden ailemi düşünüyorum onlarin benden bi beklentisi yoktur ama kiz evlat olarak bunun duygusu baska sanirim 🥲 ve gercekten evlendim yanimda bi kardeşim yok arkadas kardeş gibi olmuyor zaten ne geldiyse başımıza hep bu yuzden ergenlikte yanlis kişilere güvenmekten geldi bi kardeşim olsaydı oyle olmazdı diye dusunuyorum amaaan hep derin konular bunlar Allah hayırlı guzel ahlakli evlatlar nasip etsin hayırlı insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı insallah 🥲🙏