minikimd Ben eskiden beri 4 tanem olsun isterim bir kayıbım oldu yoksa 3 tanem vardı yoksa bir hakkım kalmıştı 😀 şuan 2 çocuğum var nasip olurmu bilmiyorum 🥰sizler kaç çocuk istiyorsunuz 😀sohbet edelim
ikiprensesannesi___ minikimd 3 yetecektir inşallah bana da Allah’ım olamayanlara da nasip etsin inşallah🥰
usenmedimyaptimbirvelet minikimd 2 çocuğum var belki mentalim yeterse 3.yü isteyebilirim ama belli de olmaz🙂 daha 25 yaşındayım çünkü 🤓
rumeysa_ttkrky16 Gelecek 2 oglymdan sonra 6 ve 3 yaşlarındalar daha düşünmüyorum suanlik zaten erken evlilik yapmıştım 23 yaşındayım yeter bence 😂
tortillam_ minikimd bir kız var bir de oğlan oldu mu daha ne isterim😁 2.nin cinsiyet belli değil ben erkek eşim kız istiyor hayırlı evlat olsun yeter 😀😀
melegim91 minikimd Ben hep bir erkek bir kızım olsun istedim çok şükür nasip oldu 2 çocuk yeter diyordum plansız 3.ye hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.Sanki 3.ye de sıcak bakmaya başladım gibi ama sadece bakıyorum şuanlık 😅😅 Tam rahata alışmaya başladım emin olamıyorum🙈
minikimd melegim91 hep öyle deriz yeter istemem sonra bir bakıyoruz hamileyiz 😀hayatın cilvesi çocuk seven biri olarak ben isterim ya kalabalık ailem olsun
babygirl02 minikimd 1 tane istiyodum o da oldu çok şükür 2 buçuk aylık kızım eşime kalsa bir tane daha istiyor ama yok 1 tane bana yeter😂 Allah isteyene versin 🤲🏻🥰
yesiimmom minikimd 20 haftalık hamileyim şimdiden en güvenilir korunma yöntemini araştırmaya başladım hamileliğimi öğrendiğimden beri etrafımdakilere hep şunu diyorum hamilelik böyle bir şeyse insanlar 2. 3. Çocuğu nasıl yapıyorlar😂 yaniii bir tane yeterli diyorum