takashi blnmyld 11+6 dün doktorumuz %90 erkek dedi bizde beklemiyorduk bu kadar erken cinsiyet tahmini 🫠 ama kızımda geçirdiğim hamileliğin tam tersini geçiriyorum çok kötü bir hamilelik 🥲
blnmyld takashi ay bende 12+4 ken gideceğim doktora inşallah belli olur cinsiyeti çok merak ediyorum 🥹🌸
DenizAda_ blnmyld biz de inciriz mide yanması var bulantılarım azaldı uyku hali hep var. iştah az 5 kilo verdim burun tıkanıklı nefes alışlarım da zorlanıyorum.
blnmyld fatmabaki gerçekten benimde şimdiden etkiliyor 4. kat evim çıkana kadar nefes nefese kalıyorum ya daha şimdiden korkuyorum 9 aylık olunca ne yaparız 🥹😂
fatmabaki blnmyld dün akşam biraz yürüyüşe çıktım eşimle caddede yürüdük Max 1 saat sürmedi ama 3 kez dinlendim🤭
takashi fatmabaki ay kusura bakmayın yeni görüyorum özel söyledi ilk yüzde 80 dedi sonra vücudunu kafasını vs inceledi 90 erkek dedi herhalde yapısından da anladı ekstra
DenizAda_ blnmyld ben önceki hamileliğim de hatırlamıyorum burun tıkanıklığını ama bu hamileliğimde var zor nefes alıyorum
fatmabaki blnmyld amin canım inşallah güzel ama ya biraz böyle stresli geçiyor acaba bebeğim nasıl diye düşünüyorum sıkıntı var mı diye geriliyorum ama rahat geçiyor şükür 🥰
blnmyld fatmabaki bende aynı ya hep böyle kalbi durdu mu yaşıyor mu hep stres ya 🥹🥹 inşallah bişey yoktur 20 sinde kontrolüm var
fatmabaki blnmyld benim de 24 ünde var randevum 6 sında dayanamayıp gittim başka bir doktora onun cihazı hatta daha iyiydi yine aynı doktora randevu aldım aslında şöyle birşey var düzenli artış gösteriyor herşey yolunda yüreğimizi boş yere kuşkulandırıyoruz
elifbkaradag blnmyld aksam çıkıp sabah sıfırlanıyor 🤣hatta geçen hafta kalbi atıyor mu diye vesvese edip görmeye gittim
blnmyld elifbkaradag dimii yanlız değilim ben çok tedirgin oluyorum acaba bir bende mi diye 🥹😂😂 benimde aynı valla
yenibiranne__ elifbkaradag bende 21 nde gidicem bacım 11+2 olduk bizde doktor 10+6 da erkek gibi hissettim dedi 🤭
mieltejon elifbkaradag o zaman tam olarak haftanız kaç oluyor acaba, ben 13+4’e denk gelen randevu bulabildim şu an geç mi kalıyorum acaba diye düşündüm, sizinkini öğrenebilir miyim🫠
elifbkaradag blnmyld bir de ben hiç bulantı kusma falan da yaşamadım 11+2 yiz. hiç belirti olmayınca ekstra endişeleniyo insan ama haftasıyla uyumlu çok şükür
fatmabaki blnmyld evet gerçekten öyle hatta ben kötü düşünceleri dağıtmak için 24 ünden sonra battaniye falan örmeye başlayacam 😎
blnmyld elifbkaradag aynen benimde öyle hiç belirtim yoktu sadece kasık ağrılarım oluyor işte ara ara progestan kullanıyor musun canım