busu1 eeren Ayyyy çok hoşuma gitti teşekkür ederimmm hormonlar şımartılmaya ihtiyaç duyuyor suan🤣💖 bende sizi çok samimi ve cana yakın buldum soylediginiz her kelime ben yazmışım gibi. Ben birden parlarım mesela yüz ifademden de belli ederim direk asla gizleyemem o zamanda kötü oluyorum aslında direk sakinlikle şok etkisi yapmak lazım 🫡 hiçbir zaman insan kaybetmekten korkmadım sende korkma kimseye de eyvallahin olmasın zaten gerçek insanların kalıyor yanında kardeşin bile olsa herseye herkese de çok koşmamak lazım kendi zor zamanında kalıyorsun ortada en önemlisi eş o iyiyse yetiyor zaten eeren
eeren busu1 🥹 sizinde yazdıklarınız birebir ben. söyledikleriniz o kadar doğru ki 😢 eskiden çok korkardım ama artık kimse umrumda değil. tanıyan ,kalbimi bilen zaten kalıyor.bir kadın için anne banadan sonra en büyük şans eşmiş zaten çok net anladım …
busu1 adl_12 Hep bu babalar Gökçe istiyor benimki de isteyip sonrasında vazgeçip tekrar istiyor başka da isim yelpazesi yok zatsn 🤣
adl_12 busu1 Ayy yok bizimki söyledi fikri değişmedi, diğer çocuklarım iki isimli buda iki ismli olsun dedim hayır dedi