zelih8a8wa Bu yalancı sancılar doguma kadar sürecek mi yaa bu nasıl sancıdır adet olmuşum gibi agrım var insanı düşürüyor elden ayaktan
buse76 zelih8a8wa bende yarın 28. E giriyorum bende de ara ara adet ağrısı oluyor yalancı sancı mı oluyor bunlar ilk gebeliğim bu ağrılar korkutuyor beni
azra01 zelih8a8wa bendede oluyor malesef 35+1 iz 36 da kontrolümuz var sezeryan olacağım için gün verecek doktorum
medisinbebisi zelih8a8wa 30+6 dayım bazen karnım bir anda gerilip gevşiyor gibi oluyor. Yalancı sancı olabilir demişlerdi, böyle bir şey mi
zelih8a8wa medisinbebisi ewt o bende de oluyor bide sertleşme toplanma cok oluyor bi geriliyor sanki karnımı delecek cıkacak gibi😂😂
zelih8a8wa medisinbebisi hamilelik diyip geçmemek lazım cidden bir insan yetiştiriyoruz içimizde cok zor bir şey bu agrım yok diyen yalan söyler 😂 tabiki ilk ve son doguran bizler olmayacağız o yüzden sabırlı olmak lazım allah güç veriyor bir şekilde
medisinbebisi zelih8a8wa şuan sağ tarafımda toplanmış durumda, bariz yüksek görünüyor 🤣Allah can sağlığı versin dayanırızzz
happybusey Evet evet kızlar bende de var benim haftam şu an 39 ama ben bahadır çekiyorum.bu yalancı sancıları kasılmaları karın toplanıyor bir anda sonra gevsiyor belden kasıklara vuruyor çoğu zaman böyle şiddetli bı adet sancisi gibi tarif edebilirim
zelih8a8wa azra01 ben dün doktoruma sordum 41 haftaya kadar beklicekmişiz bebişi gelmezse suni sancı verilecekmiş yani her türlü normal getirecekler cocugu galiba😂 ama devlette herhangi sıkıntı olmadıkça sezeryan cok çare galiba
azra01 zelih8a8wa ilk gebeligimde 40 haftada nişanim geldi sancım başladı çatım dar oldugu icin sezeryana almışlardı özelde olmuştu. Bu gebeligimde hic özele gitmedim devlete gidiyorum. İlk gebelikte devlette son raddeye gelene kadar normal yapmaya çalışıyorlar artık gerçekten olmuyorsa acil birsey olursa sezeryana alıyorlar 😂
zelih8a8wa azra01 nişan geldiğini nasıl anlıyosun mesela iç çamaşır siyahsa görünmez ki kan oldugu yani nasl anlıcaz😂😂
azra01 zelih8a8wa valla ben nisan ne bilmiyordum akıntım oldu ama kanlıydı o şekilde gittim sonra öğrendim ki o nişan oluyormus😂