Herkese merhaba bugün ikinci vajinal doğumumu yaptım çok şükür oğluma kavuştum burada hep pozitif doğum hikayeleri okuduğumda bende yazacağım diyordum bugüne nasipmis. Dün bütün gün temizlik yaptık annemle aksamda arkadaşlarim beni görmeye gelecekti bütün gün aktif bir şekilde ayakta geçirdim artık doğum olsun diye tüm tuşlara basiyordum. Evim merdivenli sürekli indim çıktım akşam sekizde duşa girdim ve arkadaşlarım geldi onlarla otururken sekiz buçuk gibi kasılmalar hissettim ama kimseye demedim bekledim kasilmalar 10dkda bir duzenli geliyordu girdiğinde de kasıklarıma hafif sancı giriyordu misafirlerim 1de gitti bende biraz uzandim kasilmalar değişmedi gece 3 gibi hala aynı olunca duşa girdim yarım saat suda kaldım sonra inip yattım sabaha karşı 5gibi 4 yaşındaki kızım uyandı beni yanına çağırdı onunla yattım 6da bir uyandım karnım yine taş gibi lavaboya gittim gelip geri yattım sağdan sola dönerken birden suyum geldi hemen annemi uyandırdım eşim ise gitmişti onu aradım o gelene kadar hepimiz hazırlandık arabada 7dkda bir sancı geliyordu hastaneye geldik acilmama baktılar bu sırada suyum gelmeye devam ediyordu acilmam 7cm olmuş ebe nerdeyse doguracaksin dedi sekiz buçukta odaya geldim sancimi çekmeye başladım bu arada eşim annem teyzem araliklarla yanıma girdiler iki kere de nst takıldı saat 10da artık 3dk bir sancı geliyordu ve dayanamiyordum burdan sonra 40dakika kabus gibiydi 3dakikada bir çok şiddetli sancı çektim hastaneyi inlettim ama 10.40da oğlum doğdu dunyalar benim oldu bebeğim giyinirken benim içimde zar diye birşey varmis ebe onu biraz zor aldı onu bekledik ve dikişim biraz fazlaydı ilk doğumda da enfeksiyon yüzünden dikişim coktu bu doğumda da aynısı oldu 11bucukta bebeğimle kavustuk şuan hala kucağımda öyle yazıyorum size benim de doğum hikayem böyle merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz ♥️