ysmnysmnysmn ezgi3452 Ezgi hanım merhaba, faturalar hakkında bi işlem yaptınız mı ? Yaptıysanız Sgk dan geri ödeme alabildiniz mi?
ezgi3452 ysmnysmnysmn Merhaba biz bir işlem yapmadık bebeğimizin kontrollerini hala hastanede yaptırıyoruz o yüzden bir işlemde bulunmadık ama yaptırıp alan çok kişi varmış 🙏🏻
ysmnysmnysmn ezgi3452 esenler medipolden alan duydunuz mu? Benim duyduğuma göre kartla ödeme yapılırken 2 ayrı çekim yapılıyormuş ve bölme şekilleri sizin dediğiniz gibi biri 30 binlik oda süsleme gibi masraflar yazılıymış diğeride kalan ücret doğum parası
deniz1243 ysmnysmnysmn açıkçası birçok özel hastaneye göre zaten iyi bir tutar ödüyoruz. Ben de geri almaya uğrşmamıştım. Kontrollere gidiyorum. Doktorlar ilgili gerçekten.
rumeysakulg ezgi3452 hastanede mesela acil doğum oldu gece vs doktor geliyor mu yoksa hangi doktor nöbetçi ise o mu geliyor
ezgi3452 rumeysakulg Devamlı hastanede nöbetçi doktor bulunuyor o an kim nöbetçi ise doğumu o gerçekleştiriyor maalesef kendi doktorunuz gelmiyor