munevverr42 Kızlar hamilelik düşünenler için Folik asit takviyesi tavsiye ediyorlar ya,ne kadar nasıl kullanılmalı,bugün içmeye başladım ara vermek gerekiyor mu acaba
kurkmantosuzmadonna munevverr42 hamilelik düşünmeye başladıktan sonra kullanmaya başladım gebeliğin 12. Haftasına kadar kullandım.
kardelen0219 munevverr42 bende başladım cnm folidoce 400 mg ile başladım hayırlısı inşallah troid im var bide mallesef ilaç kullanıyorum inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Fatmanur_0416 munevverr42 benim ilk gebelik düşük oldu ondan sonra doktorum verdi baya bi kullandım ara vermedim 5 6 aya yakın sonra internette bi video gördüm regl olduğum ilk gün bıraktım sonraki ay regl olmayınca hamile olduğumu öğrendim tekrar başlattı doktor 12.haftaya kadar devam ettim bıraktım ben düşük yapınca baya bi vitamin eksikliği oldu değerlerim çok düştü ondan verdi diye düşünüyorum
sntb munevverr42 2,5 aydır aralıksız Folden QF kullanıyorum artık ne zaman hamile kalırsam kaldıktan üç ay sonra daha kullanacağım
mgkgz Hamilelik düşününce başladım solgar folacin kullanıyordum. Mayısta kullanmaya başladım ağustosta hamile kaldım Eylül de boş keseden kürtaj oldum. 1 ay sonrasında kullanmaya başladım ve aralık ayında hamile kaldım. 12. Haftaya kadar devam ettik
munevverr42 mgkgz o zaman hamileliğe kadar kesintisiz devam değil mi canım,herhangi bir rahatsızlığın var mıydı pcos gibi mesela
mgkgz munevverr42 hayır herhangi bir şey yok ben hamileliğin 12. Haftasına kadar devam ettim sonrasında doktorum başka takviye başladı zaten