halew Kızlar ben kaza sonrası ertesi gün hapı almıştım. Reglime 5 gün kala kan testim 0.2 çıkmıştı. Gecikme 2. Günde tekrar kan verdim ve betam 842 çıktı. Kafam karışık nasıl oluyor geç döllenme böyle bişey mi
halew halew 2 gün sonra da 1600 çıktı değerim. Doktorum dış gebelikten şüphelenmişti ama değerin iyi bence değil dedi.
NobleMom halew Geç döllenme olmasa bile regl’a beş gün kala kanda çıkmayabilir. Çok erken vermişsiniz. Hcg değerinizde gecikmenin 2. gününe göre güzel gelmiş. Pek geç döllenme gibi durmuyor. Hayırlı olsun diyelim ☺️✨🤍
Buseea0279 halew %2-%10 luk bir oran sizi bulmuş şans mı şanssızlık mı sizin için bilemem durumunuzu Allah gönlünüze göre versin inşallah
halew NobleMom ilişki üzerinden 15 veya 16 gün geçmişti kesin sonuç alırsın gebelik için kan ver dediler ama evet kesin sonuç değilmiş 😅 teşekkür ederim
halew Buseea0279 doktorum da mucize dedi. Sağlıklı ilerler inşallah hap almış olmam korkutuyor beni sadece
gzdeozn bende ilişki sonrası hemen ella almıştım hiç ihtimal vermiyoduk ama olunca oluyormuş haplara güven olmuyormuş 😂 🥲🥲 7 haftalık 🥲🥲🧿
gzdeozn halew gittim rabi canım dün kalp atışını da duyduk maşallah çok sağlıklıyız inşallah böyle devam eder 🧿