melisasak35 gozdenur06 çok geçmiş olsun umarım gebelik zehirlenmesi değildir hayırlı haberlerle inşallah
eeminess gozdenur06 benim de tansiyonum yüksek çıkardı hep 13/8-14/8 bandında seyretti 20. Haftadan itibaren doktorum gözlerde sinek uçuşması el ayak yüz göz şişmesi bulantı olursa hemen acile gel demişti zehirlenme belirtisidir. Hemen acile gidin lütfen bebeğiniz küçük ama ilaçla önlem alınabilir evde beklemek size de zarar verir
Biranneikibebe Ben yaşadım preaklamsi.. benzer tablo oldu gözlerim buğulandı tansiyon yüksekliğinde doktora gidin ertelemeyin
_lk36 gozdenur06 cok geçmiş olsun şükür sevindim ıyı olmanıza dikkat edin tansiyonu sürekli takip edin aklıydaydınız hep 🥰
lol Bnmde 30+2de tansiyon yükseldi ayağımda ödem vardı acile gittim yatış verdiler 24 saatlik idrar da protein kaçağı 822 çıktı tansiyon düzeldi ilaçla 2 hafta yattım 32+4 baş ağrım olunca doğuma aldılar bebeklerim küvezdeler şmdi
gozdenur06 Soran herkese çok teşekkür ederim tek tek cevap veremiyorum ama sezeryana alabilirlermiş bekliyorum şuan nolur dua edin
aleyna123f gozdenur06 hakkında hayırlısı olsun korkma sakın sen en doğru olanı yapıyorsun şuan vaktinde yetiştin ve bebeğin şuan doğsa da sağlıklı olacak böyle düşün 30. Haftam da bende zehirlenme yaşadım ama malesef geç kalmıştım oğlumu kaybettim anne karnında sen vaktinde geldin doğru olanı yapıyorsun şuan bebeğin yaşıyor ve doğuma almak isterlerse sakın reddetme
hilal0100 gozdenur06 cok gecmis olsun allahabol bol dua edicem senin icin hayirla sag saglim kucagina al ins
llFatma gozdenur06 gözün aydın kuzu en azından zamanında gidip bebeğini kurtarabildin buna da çok şükür kaç kg doğdu